homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu faceti ca mine :|-3

#39 2008-07-10 18:42:32

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: Nu faceti ca mine :|

wai,groaznic.Imi pare rau pt voi fetelor sad
Eu nu am patit ncd nimic de genul pt ca nu sunt genul de femeie care sa lase de la ea ca sa fie bine,sa iert si sa permit sa fiu jignita.Nici cel mai mic gest nu l-as accepta de la un barbat.Am avut si noroc ca am dat peste un barbat calumea si nici nu se pune problema smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#40 2008-07-10 18:51:56

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Andra123 a scris:

wai,groaznic.Imi pare rau pt voi fetelor sad
Eu nu am patit ncd nimic de genul pt ca nu sunt genul de femeie care sa lase de la ea ca sa fie bine,sa iert si sa permit sa fiu jignita.Nici cel mai mic gest nu l-as accepta de la un barbat.Am avut si noroc ca am dat peste un barbat calumea si nici nu se pune problema smile

si eu am avut noroc de un baiat extraordinar si ar trebui sa ma gandesc mai des la asta atunci cand il cert.. kram
fetelor, din experiente se invata, iar viata te rasplateste la un moment dat..

Andra, in poza de la avatar esti tu ?

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-07-10 18:52:17)

#41 2008-07-10 19:18:47

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

imi vine sa plang fetelor grater Sunt tare f****d-up sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#42 2008-07-10 19:31:18

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

wild....fii strong, life goes on . Trebuie sa dai dovada de maturitate si de tenacitate in momente ca astea , sa te gandesti ca ce a fost mai greu a trecut deja- sa va despartiti. De acum incolo o sa stii sa faci cum trebuie. Aia a fost perioada neagra din viata ta, de acum nu mai esti un copil, de acum incolo esti destul de puternica sa tai raul de la radacina si sa uzi fericirea cu speranta. Iti vei aminti mereu de clipele alea, dar de fiecare data vor durea mai putin...airabdare si incredere ca asa e viata..cu bune cu rele...si ca trebuie sa apreciezi ce e mai bun din toate.

Te pup

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#43 2008-07-10 19:34:30

Emilya
Platinum member
Site

simt ca nu il apreciez cum trebuie pe omul de langa mine sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

Publicitate

loading...

#44 2008-07-10 19:49:08

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

nu fa prostia sa il indepartezi atunci..ai sa regreti. O sa faca ceva mai devreme sau mai tarziu care sa iti dea de inteles ca e omul tau, omul menit sa il iubesti si sa te iubeasca.
Cu timpul ai sa inveti sa iubesti altfel...si eu credeam ca iubirea inseamna certuri ..ca apoi sa simt dulcea impacare, sa fiu geloasa si el sa ma acuze  mereu de tot felul de chestii...cik asa ar fi fost imaginea mea de persoana care e geloasa si ma iubeste, si e posesiva....ei kkt...

Nu il indeparta, invata sa iubesti frumos, cald....linistit, lasa-l pe el sa conduca , explica-i ca tu ai avut parte de zbucium si dragoste altfel decat stie el, roaga-l sa aiba rabdare cu tine, sa te iubeasca cum stie el si sa te ajute sa inveti si tu cum e cursul normal al unei relatii...

Ai rabdare cu el...si o sa aiba si el cu tine daca te iubeste.

Hai ca poti...

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#45 2008-07-10 20:34:59

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

pfoaii...what a story... :f?rv?nad: well,wild....cred ca ar trebui sa te gandesti serios ca viata asta e doar una...amara cum e cateodata,de ce sa fie tot timpul asa?sta doar in puterile tale sa poti schimba ceva...pune picioru' in prag si spune: la naiba! merit sa fiu fericita si o voi face! merit sa zambesc si sa am parte de tot ce e bun....si daca tot ai un om langa tine,ar trebui sa iti fie mai usor sa vezi si partea frumoasa a vietii!gata cu regretele,cu amintirile urate!nu lasa trecutul sa iti conduca viitorul!
go wild,go!!!!!!!!!!

My Tears Dry On Their Own

#46 2008-07-10 20:42:34

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Wild,gandeste-te k ai avut cva de invatat din asta. a trecut,acum esti cu cineva kre te iubeste! si eu am suferit,si sincer nu-mi pare rau! pt k acum respectivu inca sufera dupa mine... si am invatzat multe din relatia aia,chit k am suferit... dak nu sufeream,habar nu aveam cum e o relatie k lumea,si inca traiam cu impresia ca viata e roz,ceea ce era total patetic,parerea mea,mai ales k am 20 de ani,nu mai sunt chiar un copil... am suferit dupa un cretin,da-l naibii,acum sunt cu cineva kre ma merita big_smile
oricum,cine nu a suferit din dragoste...sigur va suferi,e imposibil,toti cred k suferim cel putin o data in viatza din cauza iubirii... smile
capul sus...iubirea inseamna si suferinta,dar nu numai!!

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#47 2008-07-10 20:55:12

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

bueyyy eu nu mai citesc aici sad abia imi revin dupa ale mele :-S
pup fetele puss fiti tari ca si eu ma vindec de un bou wink

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#48 2008-07-10 21:21:19

Emilya
Platinum member
Site

da, incerc...dar el ma vede ca sunt abatuta cateodata pentru ca incerc sa ma regasesc si nu prea reusesc si o ia personal, crede ca nu il iubesc atat de mult si se simte neputincios ...

cat despre fostul meu, m-a cautat de pasti, mi-a dat un mesaj si pe tel si pe hi5 sa imi spuna ca lui ii pare rau pentru tot raul pe care mi l-a facut si ca nu stie daca il voi ierta vreodata bla bla...acum e cuplat cu "prietena" din povestea cu gratarul de la iarba verde de la sfarsitul clasei a 11-a, o betziva si o distrusa...de fapt, una asa pe placul lui

#49 2008-07-10 22:34:08

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

wildhoney si eu am trecut printr-o experientza asemanatoare si acum ma gandesc cat de proasta am putut sa fiu dar viata merge mai departe.important este k acum sunt cu cineva care ma iubeste
asa k trebuie sa lasi trecutul si sa privesti doar prezentul si viitorul puss

#50 2008-07-10 23:06:51

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

Wildhoney a scris:

simt ca nu il apreciez cum trebuie pe omul de langa mine sad

cred ca este primul pas spre a iti da seama de ceea ce valorezi atat tu cat si persoanele din jurul tau si ca niciodata nu merita familia ta sau prietenii tai sa fie lasati pentru cineva care in mai multe randuri ti-a dat dovada de indiferenta sau are impresia ca poate face ce vrea cu tine. crede-ma ca si eu am trecut prin destul de multe alaturi de fostul si sincer, acum dupa 1 an jumate de cand mam despartit de el chair nu as mai vrea sa-mi amintesc de clipele nasoale. iar cele frumoase cred ca sunt uitate demult.
invata sa te apreciezi pe tine insuti si sa te gandesti ca nu meriti si nu ai meritat  ceea ce ai patit. pana la urma fiecare sufera din dragoste, mai devreme sau mai tarziu si parerea mea e ca de multe ori majoritatea fetelor sufera mai devreme din cauza naivitatii lor si pt ca baietii la o varsta frageda nu se gandesc decat la sex , la un mod de a se lauda prietenilor, de a stii ca pot avea un sentiment de posesie asupra cuiva.
incearca sa vezi ca faptul ca ai patit ce ai patit acum este cu un semn si acu ai posibilitatea de a trece mai usor peste tot din cauza varstei tale care iti permite sa te distrezi, sa iti faci prieteni , sa cunosti lume si sa acumulezi experienta de viata. nu zice nimeni ca prin ceea ce ai trecut este usor, dar gandeste-te dak pateai asta la 40-50 de ani. care mai era posibilitatea ta sa iti refaci viata?? acu ai toata viata inainte...si ai o intamplare pe care nu o vei uita sunt convinsa, dar iti va da putere sa treci cu usurinta peste obstacolele vietii...

#51 2008-07-10 23:07:07

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

am ascultat cateva din povestile voastre. (de fapt le-am citit). cred ca toate am trecut printr-o relatie d-asta. fostul meu, inainte de iuby (care e cel mai minunat sot de pe pamant), era asa cam k fostul lui wildhoney. si eu tot rockeritza eram, iar el punker. m-am indragostit de el pt ca a ales sa vb cu mine, m-a ales pe mine din tot clubul. iar cum eu ma credeam tare nesemnificativa pe vremea aia, m-am simtit tare  importanta atunci. apoi imi placea faptul ca nu lasa pe nimeni sa ma jigneasca, sa-,mi vorbeasca urat, ii batea pe toti. mie, careia nimeni vreodata nu-i luase apararea. din pacate, drogurile si alcoolul l-au luat de langa mine. petrecea multi nopti pe la nu stiu care sectie de politie, pe la urgente ca iar isi bagase prea mult in vene. ne-am despartit pt ca l-am vazut cu o tipa pe strada, se sarutau, era drogat. stiu ca a facut asta pt ca era drogat, atunci nu stia ce face. mi-am dat seama de asta la sfarsit. si stiti cum? de multe ori cand amesteca drogul cu bautura, nici pe mine nu ma mai cunoastea, eu credeam ca face misto. si intram si eu in joc....el ma tot intreba cum ma cheama, de unde ma cunoaste, si eu ii raspundeam la misto "laura, (sau oricare alt nume), si ne-am cunoscut asta- seara in club." fazele astea s-au intamplat de vroe 4-5 ori. iar cand l-am prins cu tipa aia....a2a zi am avut o discutie, era treaz, si mi-a zis ca ma iubeste, ca drogurile i-au luat mintile, ca nu stiu ce face cand e beat si drogat...si tot zicea ca el nu ma merita, ca eu nu-l insel, pe cand el pe mine, da. a inceput sa planga si mai tare si sa=mi spuna ca el m-a inselat cu o groaza de tipe. l-am rugat sa-mi spuna cu cine. si a inceput sa-mi insire toate numele pe care eu i le spuneam la misto cand el zicea ca nu stie cine sunt, cum le-a agatat el in nu stiu ce club, ce facea cu ele, unde, in ce locuri: la el acasa, la ele acasa.....am ramas stupefiata......eu eram tipele cu care el ma inselase. apoi eu am picat bacul......si ne-am despartit, a disparut pur si simplu. nu stiu daca neaparat regret relatia cu el, pt ca dupa am invatat sa ma apreciez si sa am grija de mine singura, pt ca el nu mai era sa aiba. am invatat sa ma respect si sa ma impun. la vreun an l-am cunoscut pe sotul meu care e totul pt mine.

#52 2008-07-10 23:25:22

old_soul
Insomniac member

sparkle a scris:

Wildhoney a scris:

cum sa fac asta? Cum sa fac sa nu ma mai bantuie fantomele trecutului?

Ii dai dracului pe toti din trecut si mergi mai departe.

rotfl  rotfl rotfl cat de tare a sunat asta! cool ai dreptate! cool
offtopic forumu' asta merge cu viteza melcului bolnav!

#53 2008-07-10 23:39:32

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

delishor a scris:

offtopic forumu' asta merge cu viteza melcului bolnav!

daaaaaaa :f?rbannad:

#54 2008-07-10 23:53:05

old_soul
Insomniac member

:f?rv?nad:

#55 2008-07-11 10:07:49

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

Vaii fetelor!!!...suntem cu sorcova cateodata, pe bune!...Eu am stat cu unul vreun an, i-am spalat , gatit, am avut grija de el, l-am facut sa ia o bursa se studii in strainatate, datorita mie s-a si angajat si acum nu de mult mi-a dat verde!....Motivul: vezi doamne k nu mai comunicam si alte prostii....pai de ce mama naibii nu mai comunicam?din cauza mea? mad ...cand stateam pe langa el si plangeam ca sa mai iesim si noi, sa incercam sa facem ceva el nu vroia nimic!
Cat de proasta am fost si eu dooooammmne! dumbom ....nici nu-mi vine sa cred - nu mai bine il trimiteam eu la mama lui din momentul in care a inceput cu fitzele lui?...dar eu nu, tot speram ca o sa fie bine, k o sa fie iar cai verzi pe pereti...hmm
Acum sunt ma refac dupa despartire, k na, tot eu proasta, inca il iubesc si nu cred k o sa imi treaca prea repede.
Ce as vrea sa pot sa fiu ca altele...si sa nu ma mai las calcata in picioare si sa nu mai las de la mine!!....ceea ce mi-a ramas acum e faptul ca stiu k am facut tot posibilul (poate altfel mai aveam si remuscari )...
Asta e, life is shitty sometimes! neutral

Ultima oara a fost editat de danny (2008-07-11 10:09:31)

#56 2008-07-11 12:58:51

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

wow, fetele, v-am citit toate povestile. imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin astfel de experiente, dar bucurati-va ca acum sunteti fericite cu cei pe care-i aveti alaturi.
eu nu am avut parte de astfel de oameni. am avut un singur prieten, defapt am, ca sunt si acum cu el, si chiar daca dif de varsta e mare si toata lumea e impotriva noastra, ne iubim enorm de mult si suntem tare fericiti impreuna

#57 2008-07-11 13:38:30

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

am citit si eu povestile..nu e vorba de prostie...ci doar de faptul ca iubesti omul nepotrivit...dar tot ce se intampla in viata noastra inseamna experienta...si pe-asta nu ti-o poate lua nimeni...o sa vezi Wild cum ai sa privesti lucrurile de acum incolo...dupa ce te vei vindeca, complet...eu nu pot decat sa va spun ca toate facem astfel de 'greseli'...adica toate luam la un moment dat niste decizii care nu ne avantajeaza...darr din asta se invata..important e sa stim ce ne dorim si ce pretentii avem de la omul de langa noi...si sa nu facem compromisuri mari...sa avem pretentii...si sa ne respectam...cel mai important...nu mai acceptati tot felu de tampenii de la toti idiotii...ca aveti prea multe de oferit..si e pacat!!!

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.